Bog & idéElisabet Skov Nielsen

Bøger skrevet af Elisabet Skov Nielsen

Læs mere om Elisabet Skov Nielsen
1 produkter
1 produkter
Grafisk facilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grafisk faciliteringKatrine Raae Søndergaard
377,96 DKK
Hæftet
(1)
Grafisk facilitering

Mere om Elisabet Skov Nielsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Elisabet Skov Nielsen, ser du et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Skov Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stå fast i samtalen" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Grafisk facilitering" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Elisabet Skov Nielsen

Du kan købe to bøger af Elisabet Skov Nielsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Skov Nielsens bøger fås i flere formater. Skov Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stå fast i samtalen" af Elisabet Skov Nielsen

Hos Bog & idé er "Stå fast i samtalen" tilgængelig som ebog. Med "Stå fast i samtalen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Skov Nielsens serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Grafisk facilitering" af Elisabet Skov Nielsen

Hos Bog & idé er "Grafisk facilitering" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabet Skov Nielsen