Bog & idéElisabet Svane med Sibel Sahin

Bøger skrevet af Elisabet Svane med Sibel Sahin

Læs mere om Elisabet Svane med Sibel Sahin
1 produkter
1 produkter
Sibel
STREAM
SibelElisabet Svane med Sibel Sahin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Sibel

Mere om Elisabet Svane med Sibel Sahin

Der er bare én bog af Elisabet Svane med Sibel Sahin tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sibel". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Sibel" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elisabet Svane med Sibel Sahins "Sibel"

Hos Bog & idé er "Sibel" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Sibel" af Elisabet Svane med Sibel Sahin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Sahins serie "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sahin, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabet Svane med Sibel Sahin