Bog & idéElisabeth Bendstrup

Bøger skrevet af Elisabeth Bendstrup

Læs mere om Elisabeth Bendstrup
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Elisabeth Bendstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Elisabeth Bendstrup. På listen nedenfor ser du Bendstrups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Elisabeth Bendstrups bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Elisabeth Bendstrup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Elisabeth Bendstrup bøger i flere formater. Bendstrups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elisabeth Bendstrups "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" er tilgængelig online som vg-typo3. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Elisabeth Bendstrup. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Elisabeth Bendstrup

Det er muligt at købe Elisabeth Bendstrups "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Bendstrup