Bog & idéElisabeth Brøgger Jensen

Bøger skrevet af Elisabeth Brøgger Jensen

Læs mere om Elisabeth Brøgger Jensen
2 produkter
2 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske metoder i sygeplejepraksisLene Sørensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske metoder i sygeplejepraksis

Mere om Elisabeth Brøgger Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Elisabeth Brøgger Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teknikker og procedurer" udgivet af Munksgaard - "Kliniske metoder i sygeplejepraksis" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Elisabeth Brøgger Jensens bøger

Du kan købe tre bøger af Elisabeth Brøgger Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Jensens bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elisabeth Brøgger Jensens "Teknikker og procedurer"

"Teknikker og procedurer" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Elisabeth Brøgger Jensen "Kliniske metoder i sygeplejepraksis"

"Kliniske metoder i sygeplejepraksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Brøgger Jensen