Bog & idéElisabeth Delin Hansen

Bøger skrevet af Elisabeth Delin Hansen

Læs mere om Elisabeth Delin Hansen
1 produkter
1 produkter
Susanne Ussing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Susanne UssingBirgitte Thorsen Vilslev
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Susanne Ussing

Mere om Elisabeth Delin Hansen

Du kan kun købe en enkelt bog af Elisabeth Delin Hansen her hos Bog & idé. Det er "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur". Den er udgivet af Strandberg Publishing på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" af Elisabeth Delin Hansen

Det er muligt at købe Elisabeth Delin Hansens "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.

Endnu en af Elisabeth Delin Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Delin Hansen