Bog & idéElisabeth Friis

Bøger skrevet af Elisabeth Friis

Læs mere om Elisabeth Friis
3 produkter
3 produkter
Arkhticós Dolorôs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arkhticós DolorôsJessie Kleemann
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Arkhticós Dolorôs
Eros
ErosElisabeth Friis
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Eros
Pia Juul
Pia JuulElisabeth Friis
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Pia Juul

Mere om Elisabeth Friis

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Elisabeth Friis. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Friis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kritik, 49. årgang, nr. 216 + 217" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 48. årgang, nr. 215" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 48. årgang, nr. 214" udgivet af Gyldendal - "Teksten er til at tale om" udgivet af Forlaget Basilisk - "Eros" udgivet af U Press - "Kritik, 48. årgang, nr. 213" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 47. årgang, nr. 212" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 47. årgang, nr. 211" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 47. årgang, nr. 210" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 46. årgang, nr. 209" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 46. årgang, nr. 208" udgivet af Gyldendal - "Kritik, 46. årgang, nr. 207" udgivet af Gyldendal - "Pia Juul" i serien "Arena monografi" udgivet af Arena - "Hybriddigte" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sundhedsdansk" udgivet af Gyldendal - "Hvad er en digter?" udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Elisabeth Friis

Elisabeth Friis har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Elisabeth Friis fås i udvalgte formater. Elisabeth Friis bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kritik, 49. årgang, nr. 216 + 217" af Elisabeth Friis

Hos Bog & idé er "Kritik, 49. årgang, nr. 216 + 217" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kritik, 48. årgang, nr. 215" af Elisabeth Friis

"Kritik, 48. årgang, nr. 215" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Friis