Bog & idéElisabeth Gehl

Bøger skrevet af Elisabeth Gehl

Læs mere om Elisabeth Gehl
2 produkter
2 produkter
Hack Kampmann, del 1.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hack Kampmann, del 1.Elisabeth Gehl og Marie Louise Kampmann Soldbro
331,96 DKK
Hardback
(0)
Hack Kampmann, del 1.
Hack Kampmann, del 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hack Kampmann, del 2Elisabeth Gehl
331,96 DKK
Hardback
(0)
Hack Kampmann, del 2

Mere om Elisabeth Gehl

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Elisabeth Gehl. På listen nedenfor ser du Gehls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hack Kampmann, del 2" udgivet af Bogværket - "Hack Kampmann, del 1." udgivet af Bogværket

Mere om Elisabeth Gehls bøger

Elisabeth Gehl har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gehl kommer kun som hardback. Bøgerne af Gehl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Bogværket.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elisabeth Gehls "Hack Kampmann, del 2"

Det er muligt at købe Elisabeth Gehls "Hack Kampmann, del 2" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hack Kampmann, del 1." af Elisabeth Gehl

"Hack Kampmann, del 1." findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Gehl