Bog & idéElisabeth Rynell

Bøger skrevet af Elisabeth Rynell

Læs mere om Elisabeth Rynell
2 produkter
2 produkter
Hohaj
HohajElisabeth Rynell
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Hohaj
Til Mervas
Til MervasElisabeth Rynell
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Til Mervas

Mere om Elisabeth Rynell

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Elisabeth Rynell. På listen nedenfor finder du Rynells nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Til Mervas" udgivet af Batzer & Co. - "Hohaj" udgivet af Batzer & Co. - "Hohaj" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Elisabeth Rynell

Elisabeth Rynell har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rynells bøger fås kun som hæftet. Rynells bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Til Mervas" af Elisabeth Rynell

Hos Bog & idé er "Til Mervas" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Batzer & Co., der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Elisabeth Rynell "Hohaj"

Hos Bog & idé er "Hohaj" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Batzer & Co., der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Rynell