Bog & idéEllen Hansen

Bøger skrevet af Ellen Hansen

Læs mere om Ellen Hansen
1 produkter
1 produkter
Christina Friederica von Holstein
BOEGERTILSTAERKPRIS
Christina Friederica von HolsteinEllen Hansen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Christina Friederica von Holstein

Mere om Ellen Hansen

Ellen Hansen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Christina Friederica von Holstein". Det er Udfordringen, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Christina Friederica von Holstein" af Ellen Hansen

"Christina Friederica von Holstein" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Udfordringen.

Endnu en af Ellen Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Hansen