Bog & idéEllen Konstanse Hovik

Bøger skrevet af Ellen Konstanse Hovik

Læs mere om Ellen Konstanse Hovik
1 produkter
1 produkter
Undervisningskunnskap i matematikk
Undervisningskunnskap i matematikkEllen Konstanse Hovik
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningskunnskap i matematikk

Mere om Ellen Konstanse Hovik

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Ellen Konstanse Hovik. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hovik.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Undervisningskunnskap i matematikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Undervisningskunnskap i matematikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Mere om Ellen Konstanse Hoviks bøger

Ellen Konstanse Hovik har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe Hoviks bøger som hæftet. Bøgerne af Hovik er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Cappelen Damm akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ellen Konstanse Hoviks "Undervisningskunnskap i matematikk"

Det er muligt at købe Ellen Konstanse Hoviks "Undervisningskunnskap i matematikk" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

"Undervisningskunnskap i matematikk" af Ellen Konstanse Hovik

Hos Bog & idé er "Undervisningskunnskap i matematikk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Konstanse Hovik