Bog & idéEllen-Margrethe Hauge

Bøger skrevet af Ellen-Margrethe Hauge

Læs mere om Ellen-Margrethe Hauge
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Ellen-Margrethe Hauge

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Ellen-Margrethe Hauge. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hauge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Reumatologi - 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Ellen-Margrethe Hauges bøger

Ellen-Margrethe Hauge har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ellen-Margrethe Hauge kan købes i samtlige formater. Hauges bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Ellen-Margrethe Hauge

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ellen-Margrethe Hauge "Reumatologi - 4. udgave"

"Reumatologi - 4. udgave" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen-Margrethe Hauge