Bog & idéEllen Trolle Andersen

Bøger skrevet af Ellen Trolle Andersen

Læs mere om Ellen Trolle Andersen
2 produkter
2 produkter
Børn, ernæring og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, ernæring og måltiderSanne Sansolios
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, ernæring og måltider
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Ellen Trolle Andersen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Ellen Trolle Andersen. På listen nedenfor har du Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Børn, ernæring og måltider" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ellen Trolle Andersen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Ellen Trolle Andersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Ellen Trolle Andersen bøger i forskellige formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ellen Trolle Andersens "Menneskets ernæring"

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Livscyklusernæring" af Ellen Trolle Andersen

"Livscyklusernæring" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Trolle Andersen