Bog & idéElliot Ackerman

Bøger skrevet af Elliot Ackerman

Læs mere om Elliot Ackerman
1 produkter
1 produkter
2034: A Novel of the Next World War
2034: A Novel of the Next World WarElliot Ackerman
299,95 DKK
Indbundet
(0)
2034: A Novel of the Next World War

Mere om Elliot Ackerman

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Elliot Ackerman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ackermans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "2034: A Novel of the Next World War" udgivet af Pamela Dorman Books - "2034: A Novel of the Next World War" udgivet af Penguin Press

Mere om Elliot Ackermans bøger

Der er to tilgængelige bøger af Elliot Ackerman hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Ackermans bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Ackerman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elliot Ackermans "2034: A Novel of the Next World War"

Det er muligt at købe Elliot Ackermans "2034: A Novel of the Next World War" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Pamela Dorman Books, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Elliot Ackerman "2034: A Novel of the Next World War"

Det er muligt at købe Elliot Ackermans "2034: A Novel of the Next World War" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Penguin Press.
Detaljer
Fulde navn:
Elliot Ackerman