Bog & idéElse Elsworth

Bøger skrevet af Else Elsworth

Læs mere om Else Elsworth
1 produkter
1 produkter
Complete Danish - Teach Yourself
Complete Danish - Teach YourselfElse Elsworth
479,95 DKK
Paperback
(0)
Complete Danish - Teach Yourself

Mere om Else Elsworth

Der er flere forskellige bøger fra Else Elsworth tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Elsworths nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Complete Danish" i serien "Teach Yourself" udgivet af teNeues - "Complete Danish - Teach Yourself" udgivet af Teach Yourself

Mere om Else Elsworths bøger

Du kan købe to bøger af Else Elsworth her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Else Elsworth kommer i flere formater. Bøgerne af Elsworth er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Complete Danish" af Else Elsworth

Det er muligt at købe Else Elsworths "Complete Danish" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Elsworths serie "Teach Yourself". Det er teNeues, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Complete Danish - Teach Yourself" af Else Elsworth

Hos Bog & idé er "Complete Danish - Teach Yourself" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Teach Yourself, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Elsworth