Bog & idéElse Marie Øvrebø

Bøger skrevet af Else Marie Øvrebø

Læs mere om Else Marie Øvrebø
1 produkter
1 produkter
Fagdidaktikk i mat og helse
Fagdidaktikk i mat og helseDagrun Engeset
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Fagdidaktikk i mat og helse

Mere om Else Marie Øvrebø

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Else Marie Øvrebø. Bogen hedder "Fagdidaktikk i mat og helse". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fagdidaktikk i mat og helse" af Else Marie Øvrebø

Hos Bog & idé er "Fagdidaktikk i mat og helse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Øvrebø, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Else Marie Øvrebø