Bog & idéElse Merete Benedict Møller

Bøger skrevet af Else Merete Benedict Møller

Læs mere om Else Merete Benedict Møller
1 produkter
1 produkter
Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1
Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1Jonna Høegh
109,95 DKK
(0)
Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1

Mere om Else Merete Benedict Møller

Der er kun én bog af Else Merete Benedict Møller tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1". Det er Alinea, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1" af Else Merete Benedict Møller

Hos Bog & idé er "Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Else Merete Benedict Møller fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Else Merete Benedict Møller