Bog & idéElse Mundal

Bøger skrevet af Else Mundal

Læs mere om Else Mundal
1 produkter
1 produkter
Saxo og Snorre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Saxo og SnorreKarsten Friis-Jensen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Saxo og Snorre

Mere om Else Mundal

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Else Mundal. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Mundal.
Bøgerne fra Else Mundal kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dating the Sagas" udgivet af Museum Tusculanum - "Saxo og Snorre" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Else Mundal

Du kan finde to bøger af Else Mundal her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Mundals bøger som indbundet. Bøgerne af Mundal er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Museum Tusculanum.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dating the Sagas" af Else Mundal

Det er muligt at købe Else Mundals "Dating the Sagas" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Museum Tusculanum.

"Saxo og Snorre" af Else Mundal

"Saxo og Snorre" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Mundal