Bog & idéElse Pedersen

Bøger skrevet af Else Pedersen

Læs mere om Else Pedersen
1 produkter
1 produkter
Blodspor
BlodsporElse Pedersen
69,00 DKK
EBOG
(1)
Blodspor

Mere om Else Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Else Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygepleje i Gamle dage" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Blodspor" udgivet af Books on Demand - "Da Viggo piftede 29 cykler " i serien "Åløkkes læseserie" udgivet af Åløkke - "Danmark" udgivet af Åløkke - "Storbritannien" i serien "Vore nabolande" udgivet af Åløkke - "Blodspor" udgivet af Books on Demand

Else Pedersens bøger

Du kan købe seks bøger af Else Pedersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Else Pedersen bøger i samtlige formater. Else Pedersen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Else Pedersens "Sygepleje i Gamle dage"

Hos Bog & idé er "Sygepleje i Gamle dage" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

"Blodspor" af Else Pedersen

"Blodspor" er til salg som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Blodspor" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Else Pedersen