Bog & idéElsebeth Lauridsen

Bøger skrevet af Elsebeth Lauridsen

Læs mere om Elsebeth Lauridsen
1 produkter
1 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Elsebeth Lauridsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Elsebeth Lauridsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lauridsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Elsebeth Lauridsen

Elsebeth Lauridsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille Lauridsens bøger som indbundet. Lauridsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gymnasiepædagogik" af Elsebeth Lauridsen

Det er muligt at købe Elsebeth Lauridsens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Gymnasiepædagogik" af Elsebeth Lauridsen

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Lauridsen