Bog & idéElsemarie Pedersen

Bøger skrevet af Elsemarie Pedersen

Læs mere om Elsemarie Pedersen
4 produkter
4 produkter
Truckertøsen
TruckertøsenElsemarie Pedersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Truckertøsen
Mormors lækre opskrifter
Mormors lækre opskrifterElsemarie Pedersen
69,95 DKK
Paperback
(0)
Mormors lækre opskrifter
Mormor Mad
Mormor MadElsemarie Pedersen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Mormor Mad
Truckertøsen
TruckertøsenElsemarie Pedersen
69,95 DKK
Paperback
(0)
Truckertøsen

Mere om Elsemarie Pedersen

Der findes forskellige bøger skrevet af Elsemarie Pedersen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Truckertøsen" udgivet af Books on Demand - "Mormors lækre opskrifter" udgivet af Books on Demand - "Truckertøsen" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Elsemarie Pedersen

Elsemarie Pedersen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Elsemarie Pedersen kommer i udvalgte formater. Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Truckertøsen" af Elsemarie Pedersen

Det er muligt at købe Elsemarie Pedersens "Truckertøsen" som ebog. "Truckertøsen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Mormors lækre opskrifter" af Elsemarie Pedersen

"Mormors lækre opskrifter" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Elsemarie Pedersen