Bog & idéElspeth McAdam

Bøger skrevet af Elspeth McAdam

Læs mere om Elspeth McAdam
2 produkter
2 produkter
Flere fantastiske forbindelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flere fantastiske forbindelserMarilyn Friend
503,96 DKK
Paperback
(1)
Flere fantastiske forbindelser
Anerkendende arbejde i skoler
Anerkendende arbejde i skolerElspeth McAdam
169,95 DKK
EBOG
(0)
Anerkendende arbejde i skoler

Mere om Elspeth McAdam

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Elspeth McAdam. På listen nedenfor ser du de seneste af McAdams udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere fantastiske forbindelser" udgivet af Dafolo Forlag - "Anerkendende arbejde i skoler" udgivet af Forlaget Mindspace - "Anerkendende arbejde i skoler" udgivet af Mindspace

Elspeth McAdams bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Elspeth McAdam hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. McAdams bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af McAdam er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Flere fantastiske forbindelser" af Elspeth McAdam

Det er muligt at købe Elspeth McAdams "Flere fantastiske forbindelser" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

Elspeth McAdam "Anerkendende arbejde i skoler"

Hos Bog & idé er "Anerkendende arbejde i skoler" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Mindspace, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elspeth McAdam