Bog & idéElsy Ericson og Thomas Ericson

Bøger skrevet af Elsy Ericson og Thomas Ericson

Læs mere om Elsy Ericson og Thomas Ericson
1 produkter
1 produkter
Klinisk mikrobiologi, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk mikrobiologi, 2. udgaveElsy Ericson og Thomas Ericson
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk mikrobiologi, 2. udgave

Mere om Elsy Ericson og Thomas Ericson

Der er kun én bog af Elsy Ericson og Thomas Ericson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klinisk mikrobiologi". Det er Gad, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elsy Ericson og Thomas Ericsons "Klinisk mikrobiologi"

Det er muligt at købe Elsy Ericson og Thomas Ericsons "Klinisk mikrobiologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.

Endnu en af Elsy Ericson og Thomas Ericson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elsy Ericson og Thomas Ericson