Bog & idéE.M Forster

Bøger skrevet af E.M Forster

Læs mere om E.M Forster
2 produkter
2 produkter
Maurice
STREAM
MauriceE.M. Forster
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Maurice
Howards End
STREAM
Howards EndE.M Forster
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Howards End

Mere om E.M Forster

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af E.M Forster. Det er "Howards End". Den er udgivet af Rosenkilde på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

E.M Forsters "Howards End"

Hos Bog & idé er "Howards End" tilgængelig som lydbog. Med E.M Forsters "Howards End" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af E.M Forster skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
E.M Forster