Bog & idéEmil Elg

Bøger skrevet af Emil Elg

Læs mere om Emil Elg
2 produkter
2 produkter
Amulet Magasin 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amulet Magasin 3Alfred Jacob Bévort
124,46 DKK
Paperback
(0)
Amulet Magasin 3
Om racisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om racismeEmil Elg
74,66 DKK
POCKET
(0)
Om racisme

Mere om Emil Elg

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Emil Elg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Elg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 1" udgivet af Forlaget Amulet - "Om racisme" i serien "Tumulti" udgivet af Forlaget Nemo

Emil Elgs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Emil Elg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Emil Elg fås i et udvalg af formater. Elgs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Amulet Magasin 1" af Emil Elg

Det er muligt at købe Emil Elgs "Amulet Magasin 1" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Amulet.

"Om racisme" af Emil Elg

Hos Bog & idé er "Om racisme" tilgængelig som pocket. Dette er en også en skøn bog fra Elg, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af Elgs serie "Tumulti". Det er Forlaget Nemo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Emil Elg