Bog & idéEmil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)

Bøger skrevet af Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)

Læs mere om Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)
1 produkter
1 produkter
Eklektiske analysestrategier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Eklektiske analysestrategierEmil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Eklektiske analysestrategier

Mere om Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Eklektiske analysestrategier". Den er publiceret af Nyt fra Samfundsvidenskaberne på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Eklektiske analysestrategier" af Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)

Det er muligt at købe Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)s "Eklektiske analysestrategier" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Emil Husted og Justine Grønbæk Pors (red.)