Bog & idéEmilia Andersson-Bakken

Bøger skrevet af Emilia Andersson-Bakken

Læs mere om Emilia Andersson-Bakken
1 produkter
1 produkter
Det ved vi om - Spørgsmål og interaktion i klasserummet
Det vi ved om spørgsmål og interaktion i klasserummetEmilia Andersson-Bakken
209,95 DKK
EBOG
(0)
Det vi ved om spørgsmål og interaktion i klasserummet

Mere om Emilia Andersson-Bakken

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Emilia Andersson-Bakken. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Andersson-Bakken.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Emilia Andersson-Bakkens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Metoder i klasseromsforskning : forskningsdesign, datainnsamling og analyse" udgivet af Universitetsforlaget - "Det vi ved om spørgsmål og interaktion i klasserummet" i serien "Det ved vi om" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om - Spørgsmål og interaktion i klasserummet " i serien "Det ved vi om" udgivet af Dafolo

Bøger af Emilia Andersson-Bakken

Du kan finde tre bøger af Emilia Andersson-Bakken her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Emilia Andersson-Bakken kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Andersson-Bakken opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Metoder i klasseromsforskning : forskningsdesign, datainnsamling og analyse" af Emilia Andersson-Bakken

"Metoder i klasseromsforskning : forskningsdesign, datainnsamling og analyse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Det vi ved om spørgsmål og interaktion i klasserummet" af Emilia Andersson-Bakken

Hos Bog & idé er "Det vi ved om spørgsmål og interaktion i klasserummet" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Det vi ved om spørgsmål og interaktion i klasserummet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Det ved vi om". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Emilia Andersson-Bakken