Bog & idéEmilie Kinge

Bøger skrevet af Emilie Kinge

Læs mere om Emilie Kinge
2 produkter
2 produkter
Utfordrende atferd i skolen
Utfordrende atferd i skolenEmilie Kinge
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Utfordrende atferd i skolen
Anerkendende samtaler med børn
Anerkendende samtaler med børnEmilie Kinge
289,95 DKK
EBOG
(0)
Anerkendende samtaler med børn

Mere om Emilie Kinge

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Emilie Kinge. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kinge.
Bøgerne fra Emilie Kinge kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Utfordrende atferd i skolen" udgivet af Universitetsforlaget - "Anerkendende samtaler med børn" udgivet af Dafolo A/S - "Barnesamtaler : det anerkjennende samværet og samtalens betydning for barn med samspillsvansker" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Emilie Kinge

Du kan bestille tre bøger af Emilie Kinge her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kinges bøger kommer i forskellige formater. Kinges bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Emilie Kinges "Utfordrende atferd i skolen"

Hos Bog & idé er "Utfordrende atferd i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Emilie Kinge "Anerkendende samtaler med børn"

Det er muligt at købe Emilie Kinges "Anerkendende samtaler med børn" som ebog. Hvis du køber "Anerkendende samtaler med børn" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Emilie Kinge