Bog & idéEmilie Parsbæk Skibdal

Bøger skrevet af Emilie Parsbæk Skibdal

Læs mere om Emilie Parsbæk Skibdal
2 produkter
2 produkter
Smitte gennem hud og luftveje
Smitte gennem hud og luftvejeEmilie Parsbæk Skibdal
219,95 DKK
EBOG
(4)
Smitte gennem hud og luftveje
Smitte gennem hud og luftveje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Smitte gennem hud og luftvejeEmilie Parsbæk Skibdal
248,96 DKK
Hæftet
(4)
Smitte gennem hud og luftveje

Mere om Emilie Parsbæk Skibdal

Der findes mange bøger af Emilie Parsbæk Skibdal til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Skibdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smitte gennem hud og luftveje" udgivet af Forlaget Gladiator - "Smitte gennem hud og luftveje" udgivet af Gladiator

Mere om Emilie Parsbæk Skibdals bøger

Du kan finde to bøger af Emilie Parsbæk Skibdal her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Emilie Parsbæk Skibdal bøger i flere forskellige formater. Skibdals bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Smitte gennem hud og luftveje" af Emilie Parsbæk Skibdal

Hos Bog & idé er "Smitte gennem hud og luftveje" tilgængelig som ebog. Med "Smitte gennem hud og luftveje" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Gladiator.

Emilie Parsbæk Skibdal "Smitte gennem hud og luftveje"

Hos Bog & idé er "Smitte gennem hud og luftveje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Emilie Parsbæk Skibdal