Bog & idéEmily Toman

Bøger skrevet af Emily Toman

Læs mere om Emily Toman
1 produkter
1 produkter
Dallas & Fort Worth
Dallas & Fort WorthEmily Toman
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Dallas & Fort Worth

Mere om Emily Toman

Der er bare én bog af Emily Toman tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Dallas & Fort Worth". Den er udgivet af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Dallas & Fort Worth" er desuden udgivet i serien "Moon Handbooks".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dallas & Fort Worth" af Emily Toman

Det er muligt at købe Emily Tomans "Dallas & Fort Worth" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Dette er en også en fantastisk bog fra Toman, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Emily Toman