Bog & idéEmma Bitz

Bøger skrevet af Emma Bitz

Læs mere om Emma Bitz
2 produkter
2 produkter
Klar - Parat - Investér
Klar - Parat - InvestérEmma Bitz
229,95 DKK
Hæftet
(3)
Klar - Parat - Investér
Klar - Parat - Investér
Klar - Parat - InvestérEmma Bitz
129,95 DKK
EBOG
(2)
Klar - Parat - Investér

Mere om Emma Bitz

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Emma Bitz. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bitz' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klar - Parat - Investér" udgivet af Content Publishing Aps - "Klar - Parat - Investér" udgivet af Content Publishing

Bøger af Emma Bitz

Du kan finde to bøger af Emma Bitz her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bitz' bøger fås i flere formater. Bøgerne af Bitz er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Emma Bitz' "Klar - Parat - Investér"

"Klar - Parat - Investér" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Klar - Parat - Investér" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Content Publishing Aps.

"Klar - Parat - Investér" af Emma Bitz

"Klar - Parat - Investér" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Content Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Bitz