Bog & idéEmma Engdahl

Bøger skrevet af Emma Engdahl

Læs mere om Emma Engdahl
2 produkter
2 produkter
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser
Hverdagslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
HverdagslivetJoseph A. Kotarba
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivet

Mere om Emma Engdahl

Der findes mange bøger af Emma Engdahl på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Engdahls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hverdagslivets følelser" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Hverdagslivet" udgivet af Gyldendal

Mere om Emma Engdahls bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Emma Engdahl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Engdahls bøger kommer blot som hæftet. Engdahls bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Emma Engdahls "Hverdagslivets følelser"

Hos Bog & idé er "Hverdagslivets følelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Sociologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Hverdagslivet" af Emma Engdahl

"Hverdagslivet" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Engdahl