Bog & idéEmma Virke

Bøger skrevet af Emma Virke

Læs mere om Emma Virke
4 produkter
4 produkter
En sur citron
BOEGERTILSTAERKPRIS
En sur citronEmma Virke
282,16 DKK
Papbog
(0)
En sur citron
En vred appelsin
TILBUD
En vred appelsinEmma Virke
295,96 DKK369,95 DKK
Papbog
(0)
En vred appelsin
Min mor er hurtigere end din
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min mor er hurtigere end dinEmma Virke
307,06 DKK
Hardback
(0)
Min mor er hurtigere end din
En skør banan
TILBUD
En skør bananEmma Virke
303,96 DKK379,95 DKK
Papbog
(0)
En skør banan

Mere om Emma Virke

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Emma Virke. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Virke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da nissen forsvandt" udgivet af Klematis - "En sur citron" udgivet af Turbine

Mere om Emma Virkes bøger

Du kan købe to bøger af Emma Virke her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Emma Virke kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Virke er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Da nissen forsvandt" af Emma Virke

"Da nissen forsvandt" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klematis.

"En sur citron" af Emma Virke

Det er muligt at købe Emma Virkes "En sur citron" som papbog. Dette er en også en skøn bog fra Virke, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Virke