Bog & idéEndre Stavang

Bøger skrevet af Endre Stavang

Læs mere om Endre Stavang
1 produkter
1 produkter
Rettsøkonomi
RettsøkonomiErling Eide
1149,95 DKK
Indbundet
(0)
Rettsøkonomi

Mere om Endre Stavang

Der er flere forskellige bøger skrevet af Endre Stavang til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stavang.
Bøgerne fra Endre Stavang findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rettsøkonomi" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Rettsøkonomi" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Erstatningsrettslig analyse : med særlig vekt på eiendom og miljø" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger af Endre Stavang

Du kan købe tre bøger af Endre Stavang her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Stavangs bøger fås i samtlige formater. Stavangs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rettsøkonomi" af Endre Stavang

"Rettsøkonomi" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endre Stavang "Rettsøkonomi"

Hos Bog & idé er "Rettsøkonomi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Endre Stavang