Bog & idéEnheduana : Ypperstepræstinde af Ur

Bøger skrevet af Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur

Læs mere om Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur
1 produkter
1 produkter
Dronning over verdens magter
STREAM
Dronning over verdens magterEnheduana .
89,95 DKK
Lydbog
(6)
Dronning over verdens magter

Mere om Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur

Der er blot én bog af Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dronning over verdens magter". Det er Forlaget Uro, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Enheduana : Ypperstepræstinde af Urs "Dronning over verdens magter"

"Dronning over verdens magter" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Dronning over verdens magter" af Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Uro.

Endnu en af Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Enheduana : Ypperstepræstinde af Ur