Bog & idéErhard Jakobsen

Bøger skrevet af Erhard Jakobsen

Læs mere om Erhard Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Erhards sofa
Erhards sofaErhard Jakobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Erhards sofa
Erhards sofa
STREAM
Erhards sofaErhard Jakobsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Erhards sofa

Mere om Erhard Jakobsen

Der findes mange bøger fra Erhard Jakobsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jakobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhards sofa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Erhards sofa" udgivet af SAGA Egmont

Erhard Jakobsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Erhard Jakobsen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Jakobsens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erhard Jakobsens "Erhards sofa"

"Erhards sofa" kan købes online som lydbog. Erhard Jakobsens "Erhards sofa" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Erhards sofa" af Erhard Jakobsen

Det er muligt at købe Erhard Jakobsens "Erhards sofa" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Erhards sofa" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erhard Jakobsen