Bog & idéErica James

Bøger skrevet af Erica James

Læs mere om Erica James
1 produkter
1 produkter
Lyden af en lærke
Lyden af en lærkeErica James
179,95 DKK
EBOG
(3)
Lyden af en lærke

Mere om Erica James

Du kan kun købe en enkelt bog af Erica James her hos Bog & idé. Det er "Lyden af en lærke". Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erica James' "Lyden af en lærke"

Det er muligt at købe Erica James' "Lyden af en lærke" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lyden af en lærke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Turbulenz, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Erica James fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erica James