Bog & idéErich Kaare Karsholt

Bøger skrevet af Erich Kaare Karsholt

Læs mere om Erich Kaare Karsholt
1 produkter
1 produkter
Markedskommunikation i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Markedskommunikation i praksisSimon Torp (red.)
341,96 DKK
Paperback
(0)
Markedskommunikation i praksis

Mere om Erich Kaare Karsholt

Der er bare én bog af Erich Kaare Karsholt tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Markedskommunikation i praksis". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erich Kaare Karsholts "Markedskommunikation i praksis"

Det er muligt at købe Erich Kaare Karsholts "Markedskommunikation i praksis" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Karsholt, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Erich Kaare Karsholt