Bog & idéErik Bagger og Christina Hjortshøj

Bøger skrevet af Erik Bagger og Christina Hjortshøj

Læs mere om Erik Bagger og Christina Hjortshøj
1 produkter
1 produkter
Excellens i advokatbranchen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Excellens i advokatbranchen - personlige virkemidler til succesErik Bagger og Christina Hjortshøj
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Excellens i advokatbranchen - personlige virkemidler til succes

Mere om Erik Bagger og Christina Hjortshøj

Du kan kun finde en enkelt bog af Erik Bagger og Christina Hjortshøj her hos Bog & idé. Bogen hedder "Excellens i advokatbranchen - personlige virkemidler til succes". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Bagger og Christina Hjortshøjs "Excellens i advokatbranchen - personlige virkemidler til succes"

Det er muligt at købe Erik Bagger og Christina Hjortshøjs "Excellens i advokatbranchen - personlige virkemidler til succes" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hjortshøj, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bagger og Christina Hjortshøj