Bog & idéErik Beck Hansen

Bøger skrevet af Erik Beck Hansen

Læs mere om Erik Beck Hansen
2 produkter
2 produkter
Arbejdsmiljø og sikkerhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsmiljø og sikkerhedErik Beck Hansen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsmiljø og sikkerhed
Arbejdsmiljø og sikkerhed
Arbejdsmiljø og sikkerhedErik Beck Hansen
209,95 DKK
(0)
Arbejdsmiljø og sikkerhed

Mere om Erik Beck Hansen

Du kan kun købe en enkelt bog af Erik Beck Hansen her hos Bog & idé. Det er "Arbejdsmiljø og sikkerhed". Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Beck Hansens "Arbejdsmiljø og sikkerhed"

"Arbejdsmiljø og sikkerhed" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Erik Beck Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Beck Hansen