Bog & idéErik Bent Svendlund

Bøger skrevet af Erik Bent Svendlund

Læs mere om Erik Bent Svendlund
6 produkter
6 produkter
1 1/2 meter krig
STREAM
1 1/2 meter krigErik Bent Svendlund
79,95 DKK
Lydbog
(1)
1 1/2 meter krig
1 1/2 meter krig
1 1/2 meter krigErik Bent Svendlund
69,95 DKK
EBOG
(0)
1 1/2 meter krig
Bli'r jeg da aldrig voksen?: en glad gadedrengs historie
Bli'r jeg da aldrig voksen? En glad gadedrengs historieErik Bent Svendlund
79,95 DKK
EBOG
(0)
Bli'r jeg da aldrig voksen? En glad gadedrengs historie
Lykkelig voldtaget gennem 25 år
Lykkelig voldtaget gennem 25 årErik Bent Svendlund
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lykkelig voldtaget gennem 25 år
Skøge nr. 7
STREAM
Skøge nr. 7Erik Bent Svendlund
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Skøge nr. 7
Skøge nr. 7
Skøge nr. 7Erik Bent Svendlund
79,95 DKK
EBOG
(0)
Skøge nr. 7

Mere om Erik Bent Svendlund

Erik Bent Svendlund har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Svendlunds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skøge nr. 7" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "1 1/2 meter krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "1 1/2 meter krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skøge nr. 7" udgivet af Saga - "Skøge nr. 7" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lykkelig voldtaget gennem 25 år" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bli'r jeg da aldrig voksen?" udgivet af Saga - "Bli'r jeg da aldrig voksen? En glad gadedrengs historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Erik Bent Svendlund

Der er otte tilgængelige udgivelser af Erik Bent Svendlund hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Svendlunds bøger fås i et udvalg af formater. Svendlunds bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skøge nr. 7" af Erik Bent Svendlund

"Skøge nr. 7" kan købes online som lydbog. Erik Bent Svendlunds "Skøge nr. 7" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"1 1/2 meter krig" af Erik Bent Svendlund

Det er muligt at købe Erik Bent Svendlunds "1 1/2 meter krig" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "1 1/2 meter krig" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bent Svendlund