Bog & idéErik Bjerck Hagen

Bøger skrevet af Erik Bjerck Hagen

Læs mere om Erik Bjerck Hagen
1 produkter
1 produkter
Hvordan lese Ibsen? : samtalen om hans dramatikk 1879-2015
Hvordan lese Ibsen? : samtalen om hans dramatikk 1879-2015Erik Bjerck Hagen
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvordan lese Ibsen? : samtalen om hans dramatikk 1879-2015

Mere om Erik Bjerck Hagen

Erik Bjerck Hagen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Hvordan lese Ibsen? : samtalen om hans dramatikk 1879-2015". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvordan lese Ibsen? : samtalen om hans dramatikk 1879-2015" af Erik Bjerck Hagen

Det er muligt at købe Erik Bjerck Hagens "Hvordan lese Ibsen? : samtalen om hans dramatikk 1879-2015" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Erik Bjerck Hagen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bjerck Hagen