Bog & idéErik Bjerre og Pernille Pind

Bøger skrevet af Erik Bjerre og Pernille Pind

Læs mere om Erik Bjerre og Pernille Pind
3 produkter
3 produkter
Modellering og estimering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Modellering og estimeringErik Bjerre og Pernille Pind
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Modellering og estimering
Du kan regne med dit barn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Du kan regne med dit barnErik Bjerre og Pernille Pind
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Du kan regne med dit barn
Modellering og estimering
Modellering og estimeringErik Bjerre og Pernille Pind
1099,95 DKK
Hæftet
(0)
Modellering og estimering

Mere om Erik Bjerre og Pernille Pind

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Erik Bjerre og Pernille Pind. På listen nedenfor ser du de nyeste af Pinds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modellering og estimering" udgivet af Pind og Bjerre - "Modellering og estimering" udgivet af Pind og Bjerre - "Du kan regne med dit barn" udgivet af Pind og Bjerre

Erik Bjerre og Pernille Pinds bøger

Du kan købe tre bøger af Erik Bjerre og Pernille Pind her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Pinds bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Pind er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Pind og Bjerre.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Bjerre og Pernille Pinds "Modellering og estimering"

Det er muligt at købe Erik Bjerre og Pernille Pinds "Modellering og estimering" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pind og Bjerre.

Erik Bjerre og Pernille Pind "Modellering og estimering"

"Modellering og estimering" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pind og Bjerre.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bjerre og Pernille Pind