Bog & idéErik Bork

Bøger skrevet af Erik Bork

Læs mere om Erik Bork
4 produkter
4 produkter
Daytrader
DaytraderErik Bork og Christian Kongsted
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Daytrader
All in
All inJesper Buch
249,95 DKK
Hæftet
(3)
All in
Daytrader
DaytraderErik Bork
139,95 DKK
EBOG
(0)
Daytrader
All in
All inJesper Buch
119,95 DKK
EBOG
(3)
All in

Mere om Erik Bork

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Erik Bork. På listen nedenfor finder du Borks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Poker" udgivet af People’sPress - "Bliv nr. 1 på Google" udgivet af Libris - "Daytrader" udgivet af People'sPress - "Størst er friheden" udgivet af Koordinationsudvalget for den forebyggende arbejdsmarkedsindsats i Lyngby-Taarbæk Kommune - "Netdating - kærlighed ved første klik " udgivet af Libris - "Daytrader" udgivet af People'sPress

Bøger af Erik Bork

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Erik Bork hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Erik Bork bøger i forskellige formater. Bøgerne af Bork er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Borks "Poker"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bork, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"Bliv nr. 1 på Google" af Erik Bork

Hos Bog & idé er "Bliv nr. 1 på Google" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bork