Bog & idéErik Bruun Simonsen

Bøger skrevet af Erik Bruun Simonsen

Læs mere om Erik Bruun Simonsen
2 produkter
2 produkter
Bevægeapparatets anatomi
Bevægeapparatets anatomiJørgen Tranum-Jensen
999,95 DKK
Indbundet
(0)
Bevægeapparatets anatomi
Lærebog i biomekanik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i biomekanikHenrik Sørensen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i biomekanik

Mere om Erik Bruun Simonsen

Der findes mange bøger skrevet af Erik Bruun Simonsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægeapparatets anatomi" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i biomekanik" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik Bruun Simonsens bøger

Du kan købe to bøger af Erik Bruun Simonsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Simonsens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Simonsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bevægeapparatets anatomi" af Erik Bruun Simonsen

Hos Bog & idé er "Bevægeapparatets anatomi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Erik Bruun Simonsen "Lærebog i biomekanik"

Det er muligt at købe Erik Bruun Simonsens "Lærebog i biomekanik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bruun Simonsen