Bog & idéErik Damberg

Bøger skrevet af Erik Damberg

Læs mere om Erik Damberg
1 produkter
1 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Erik Damberg

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Erik Damberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dambergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Erik Dambergs bøger

Du kan finde tre bøger af Erik Damberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Dambergs bøger som indbundet. Dambergs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Dambergs "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Erik Dambergs "Gymnasiepædagogik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Erik Damberg "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Erik Dambergs "Gymnasiepædagogik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Damberg