Bog & idéErik Damgaard

Bøger skrevet af Erik Damgaard

Læs mere om Erik Damgaard
1 produkter
1 produkter
Stride strømme
Stride strømmeErik Damgaard
249,95 DKK
Hardback
(0)
Stride strømme

Mere om Erik Damgaard

Hvis du leder efter en bog af Erik Damgaard, ser du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Damgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åben skole" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Relationer mellem teori og praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Folkets styre" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Parlamentarismen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Erik Damgaard

Erik Damgaard har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Erik Damgaard bøger i flere forskellige formater. Erik Damgaard bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Damgaards "Åben skole"

Hos Bog & idé er "Åben skole" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

Erik Damgaard "Relationer mellem teori og praksis"

Hos Bog & idé er "Relationer mellem teori og praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Damgaard