Bog & idéErik Erstrup

Bøger skrevet af Erik Erstrup

Læs mere om Erik Erstrup
1 produkter
1 produkter
Levende billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Levende billederDorte Granild
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Levende billeder

Mere om Erik Erstrup

Der findes forskellige bøger af Erik Erstrup tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Erstrups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Levende billeder" udgivet af Systime - "Levende billeder" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Erik Erstrup

Erik Erstrup har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Erstrups bøger kommer blot som hæftet. Erstrups bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Levende billeder" af Erik Erstrup

Det er muligt at købe Erik Erstrups "Levende billeder" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Erik Erstrup "Levende billeder"

"Levende billeder" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Erstrup