Bog & idéErik Fagerholm

Bøger skrevet af Erik Fagerholm

Læs mere om Erik Fagerholm
3 produkter
3 produkter
Giftigt besök
Giftigt besökErik Fagerholm
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Giftigt besök
Giftigt besök
Giftigt besökErik Fagerholm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Giftigt besök
Isotopen
IsotopenErik Fagerholm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Isotopen

Mere om Erik Fagerholm

Der er flere forskellige bøger af Erik Fagerholm til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fagerholms nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Giftigt besök" i serien "Stockholm brinner" udgivet af SAGA Egmont - "Giftigt besök" i serien "Stockholm brinner" udgivet af SAGA Egmont - "Isotopen " i serien "Stockholm brinner" udgivet af SAGA Egmont

Erik Fagerholms bøger

Erik Fagerholm har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Erik Fagerholm fås i flere formater. Fagerholms bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Giftigt besök" af Erik Fagerholm

Det er muligt at købe Erik Fagerholms "Giftigt besök" som lydbog. Med Erik Fagerholms "Giftigt besök" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Stockholm brinner". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.

"Giftigt besök" af Erik Fagerholm

Det er muligt at købe Erik Fagerholms "Giftigt besök" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Giftigt besök" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Stockholm brinner". Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Fagerholm