Bog & idéErik Fog

Bøger skrevet af Erik Fog

Læs mere om Erik Fog
1 produkter
1 produkter
Økologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØkologiKaren Munk Nielsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Økologi

Mere om Erik Fog

Erik Fog har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Fogs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsmiljø for bygge og anlæg" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Økologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik Fogs bøger

Du kan bestille to bøger af Erik Fog her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Fogs bøger kommer bare som hæftet. Fogs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Fogs "Arbejdsmiljø for bygge og anlæg"

Hos Bog & idé er "Arbejdsmiljø for bygge og anlæg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Erik Fog "Økologi"

Det er muligt at købe Erik Fogs "Økologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Fog