Bog & idéErik Friis-Hasché

Bøger skrevet af Erik Friis-Hasché

Læs mere om Erik Friis-Hasché
1 produkter
1 produkter
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi

Mere om Erik Friis-Hasché

Erik Friis-Hasché har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Friis-Hasché.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Erik Friis-Hasché

Du kan finde tre bøger af Erik Friis-Hasché her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Erik Friis-Hasché bøger i samtlige formater. Friis-Haschés bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Erik Friis-Hasché

Det er muligt at købe Erik Friis-Haschés "Klinisk sundhedspsykologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Erik Friis-Hasché "Klinisk sundhedspsykologi"

"Klinisk sundhedspsykologi" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Klinisk sundhedspsykologi" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Friis-Hasché